Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor Ljocht. 

Op deze pagina vindt je de algemene voorwaarden van www.ljochtevent.com zoals deze beschikbaar is gesteld door Ljocht. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Je gaat akkoord met deze voorwaarden wanneer je een ticket koopt bij Ljocht.

Prijzen 

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s en inclusief BTW.

Betaling kan worden voldaan met Ideal, Klarna of een vooruit betaling. 

Voor de prijzen die op onze website staan streven wij altijd naar een realistische en juiste weergave. Fouten in de prijzen die zijn ontstaan door typfouten of programmeer fouten zijn nooit een aanleiding om een contract of overeenkomst met Ljocht te claimen. Wij behouden ons recht om dit te corrigeren.

Retour

Een ticket kan je niet retourneren. 

Privacy

Ljocht respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en draagt zorg dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken de gegevens alleen om de bestelling te verwerken. Wij zullen de gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden.

Overig

Wij streven naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks onze inspanningen de informatie  die op www.ljochtevent.com juist of niet volledig zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. 

De informatie en producten op www.ljochtevent.com  worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden het recht om deze informatie en producten te wijzigen, opnieuw te plaatsten of te verwijderen zonder enige mededeling.