Welkom 🤍

Licht, Ljocht, Luz, Ljus, Lys!

 

Een woord dat ons inspireert en warmte brengt. Deze warmte en inspiratie delen wij graag met jou. Wij introduceren met liefde ‘Ljocht!’, hét holistische event van Friesland.

 

De Lichtzusjes & BijBetty hebben samen hun krachten gebundeld en organiseren met elkaar dit magische event. Het is een magische event die je inzichten geeft gevuld met verwondering & beleving. Het is een jaarlijks event die gericht is op je eigen flow en brengt je waar je mag zijn, in verbinding met jezelf en je innerlijke licht. Sluit aan en geniet en ervaar deze dag in Ljocht en liefde. Tijdens dit event kun je aansluiten bij prachtige workshops die gericht zijn op bewustzijn, spiritualiteit, verbinding en balans. Muziek, beleving en bewustwording lopen speels door de dag heen en laat je genieten van jouw ZIJN.

 

Wat kan je verwachten?

Met jouw Ljocht ticket kan je aansluiten bij verschillende workshops. Je betaald geen extra kosten tijdens Ljocht voor de workshops, dit zit namelijk bij de ticketprijs inbegrepen. Waarom we hiervoor gekozen hebben? Je hoeft dan niet bij elke workshop je portemonnee te trekken en we hopen dat dit je inspireert om ook aan te sluiten bij workshops die je anders niet had gevolgd. Alle workshop worden 2x gegeven. Houdt er wel rekening mee, vol is vol. Je kan in dit geval de tweede ronde aansluiten of een andere workshop kiezen. We hebben een prachtig programma met waardevolle workshops. Het programma vind je hier: Klik hier. 

 

Ook is er een Ljocht markt met duurzame, holistische en eerlijke producten ☀️ Tussen de activiteiten door is er genoeg ruimte om lekker rond te sneupen en je te verwennen met leuke producten. 

 

Tussen de workshops door kan je aansluiten bij 1 op 1 sessies. Je kan je inschrijven op de dag zelf bij de inschrijflijsten. Deze vind je bij de locatie waar de 1 op 1 sessies gegeven worden. Je betaald ook hier geen extra kosten voor tijdens het event. Let op: hierbij geldt ook, vol is vol. 

 

De tweede editie van Ljocht! is op zaterdag 13 juli 2024 gehouden in de Doarpstún in Snakkerburen, een lieflijk dorpje aan de rand van Leeuwarden. Hopelijk ben jij er dan bij, dat vinden wij heel fijn!

 

Wil je niks missen van het laatste nieuws? Volg ons dan op Instagram: @ljochtevent

 

In Ljocht & liefde,

 

Linde, Marisa & Betty

 

 

Foto: flyingspirit_fotografie