Anouk Wagendorp

 

De lijnen vloeien over het papier, hard dan weer zacht.

Ik verdwaal in de foto opzoek naar de randen. Het licht en donker bieden mij kaders waarin ik kan spelen met het potlood.

 

Rustig word ik ervan. Even helemaal in mijzelf, weg van alle chaos om mij heen vind ik in het tekenen de rust en kalmte om het lijnenspel om te toveren tot de schoonheid van een portret.

 

Mijn naam is Anouk Wagendorp (36 jaar, getrouwd en mama van twee,) ik ben illustrator en grafisch vormgever.

 

In de shop www.anoukwagendorp.nl vind je diverse wenskaarten, posters van eigen hand en bied ik maatwerk aan op het gebied van line art portretten, illustraties en geboortekaartjes.

 

Tekeningen van dieren, kinderen en hun avonturen komen veelal terug in mijn werk. Vaak kleurrijk maar nu ik mij in de line art heb ontwikkeld ook veel zwart/wit.

 

Creëren is mijn passie en ik blijf mij ontwikkelen zo ben ik momenteel bezig met het illustreren van een kinderboek. En start ik met het ontwerpen van een kaartendeck waarin mindfulness, zelfreflectie en ontspanning centraal staan. Hiermee kun je opzoek naar het licht in je zelf en helpen deze over anderen te laten schijnen? Houdt mijn instagram in de gaten voor meer informatie (@anoukwagendorp)