1 op 1 sessie

Massage 

Ik ben Thea Westerhof-van der Kooi, massagetherapeut. Je kunt mij beschrijven als een warm en rustig persoon. Nuchter en geen poeha. In mijn element ben ik wanneer ik bij zee of bos in de buurt ben, heerlijke wandelingen maken.


In mijn massagepraktijk Thuis-BijThea kun je terecht voor verschillende energetische behandelingen en massages. Reiki, Ontspanningsmassage, LomiLomi, Voet(reflex)massage, Aromatouch Technique, Hotstonemassage.

 

Mijn missie en waar ik energie van krijg, is om jouw weer in contact te laten komen met jezelf. Jouw het gevoel geven dat je er toe doet. Door met jouw lichaam te verbinden, door aanraking van mijn handen, zal er op verschillende niveaus iets aangeraakt worden. Het hoofd gaat uit en het lichaam mag weer voelen, er komt ontspanning.


Momenteel volg ik een Jaaropleiding als energetisch coach/therapeut. In deze opleiding komen verschillende factoren aan bod; werken met de 5 elementen, 4 bewustzijnsniveaus, voeding, meridianen, ademwerk, massagetechnieken waaronder de Psoas en zoveel meer.

 

Kom jij tijdens het LJOCHT-Event kennis maken met mij?