Chakra Release 

 

Hoi!

Ik ben Fokelien en werk als holistisch energetisch psycholoog in mijn praktijk Groeiend BewustZijn in Dokkum. Daarnaast ben ik ook werkzaam voor een psychologenpraktijk in Leeuwarden. Lange tijd was ik zoekende in mijzelf en in mijn werk. Eindelijk heb ik de perfecte combinatie gevonden die voor mij werkt; psychologie én energetische therapie, nuchter én spiritueel. Eigenlijk gewoon weer als mezelf. 

 

En dat is ook precies waar ik mensen mee help die vast lopen in allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten. Ik help mensen weer de kern in zichzelf te vinden en te verbinden met zichzelf. Hierbij duik ik graag samen met iemand in de diepere lagen onder de klachten zodat er heling en groei kan ontstaan. 

 

13 juli sta ik op het Ljocht Event en ben je van harte welkom voor een persoonlijke Chakra Release sessie. In een kwartier neem ik je mee in een healing met een edelstenenlegging. Jij zoekt intuïtief een steen uit voor één chakra en daarna ontvang je een lichte, zachte en grondende healing. Deze healing helpt om jouw energie weer te balanceren en heeft een ontspannen en helend effect.

 

Het lijkt me mooi jou te ontmoeten op 13 juli!

 

Groet, Fokelien Tamminga
www.fokelientamminga.nl