De Lichtzusjes

 

Lieve allemaal, 

 

Wij zijn Linde en Marisa en zijn sinds 2021 bezig met vooral doen wat we heeeeeeeeel leuk vinden! Edelstenen 💎

 

We hebben de allermooiste schatten van moeder aarde, met lust, passie en vooral heel veel liefde uitgekozen. We vinden het ontzettend mooi, inspirerend en magisch dat elk kristal zijn of haar eigen plekje of 'huisje' krijgt. 

 

Edelstenen maken contact met je diepere lagen door middel van de kristalenergie. Ze scheiden een trillingsfrequentie uit, die diep ingaat op je verschillende lagen op lichaam, geest en ziels niveau.

 

Edelstenen zijn zuivere ontvangers van de levensenergie. 

 

Door edelstenen op de juiste plaats in te zetten wordt de doorgifte van de energiebanen op energetisch niveau hersteld. Hierdoor kun jij je weer licht en energiek voelen. 🤍💫

 

Balans, doorstroming en verlichting in je lichaam. ☀️

 

Wij zullen bij Ljocht jullie de mooiste edelstenen laten zien. Naast dat edelstenen mooi en prachtig zijn, hebben ze ook een heilzame werking. Marisa is gespecialiseerd in Edelsteentherapie. 

 

Je kan bij Marisa een edelsteen behandeling ontvangen. Ze doet dit aan huis in Lekkum. Vraag haar naar meer informatie via instagram of stuur een mail naar info@ljochtevent.nl of laat een berichtje achter op www.delichtzusjes.com

 

Wil je alvast een kijken nemen bij de schatten die je bij Ljocht kan vinden? Neem dan even een kijkje op de webshop of stuur een berichtje via instagram. 

 

Vanuit liefde en licht leef ik mijn mooiste leven.

 

Linde en Marisa 🤍🤍