Energetische lezing 

Als meisje geboren en tot vrouw opgebloeid.

 

Eindelijk na veel jaren zoeken en wroeten ben ik uitgekomen bij mezelf en laat ik eerlijk zijn.. ik ben nog lang niet uitgeleerd.

 

Wat een tocht al gemaakt en wat veel emoties heb ik doorleefd. Van dochter, zusje, nichtje, vriendinnetje, lerares, adviseur, partner, moeder, ondernemer, gezinsmanager.. en nog komen daar nieuwe rollen bij.

 

Drie jaar gelden heb ik bewust de keus gemaakt om 1 op 1 te gaan werken. Mensen in hun kracht zetten en een blij gevoel over zichzelf geven.

 

Bepower is al in 2010 ontstaan, ik werkte indertijd met groepen en werd ik vaak Brouwer Power genoemd. Ik neem geen blad voor de mond en durf dingen te benoemen zoals ik ze zie en kan goed invoelen wat er gebeurd. Daar geef ik dan woorden aan zodat bij jou het “kwartje” valt.

 

Door energie te lezen en te vertellen wat ik waarneem, wordt jouw onderbewustzijn wakker. Zodra jouw onderbewustzijn naar voren komt, volgt er informatie die persoonlijk is voor jou. Met die informatie werken we om pijn te transformeren naar blijheid, boosheid naar creativiteit en angst naar persoonlijke vrijheid.

 

Mijn aanbod bij dit event is dat je bij me mag komen voor een kort gesprek 1 op 1. In dat gesprek dient zich aan wat jou bezig houd op dat moment.
Waar wil je antwoord op, waar zit je pijn, frustratie of verdriet. Je krijgt zich op jouw energie, waar lekt het en waar krijg je energie van.

 

Mijn werkwijze varieert van kaartlegging, tot een korte meditatie of gewoon een gesprek.

 

In 20 minuten krijg je al inzicht in wat je blij maakt en waar jij je energie uithaalt of juist instopt. Zelf krijg ik mijn energie vanuit de natuur en ik wandel elke dag in het bos. Daar sta ik in direct contact met mijn bron en eigenheid. Dat deel ik graag met je in verwonderwandelingen en wandelcoaching.

 

Wil jij ook weten waar je energie lek zit en/of waar je energie van krijgt?

 

Kom en maak kennis met mij op zaterdag 13 juli 2024. 

Ljocht Event Snakkeburen

 

Ineke Brouwer

www.bepower.nl