Lieve mensen!


Wat fijn dat we weer aanwezig mogen zijn op het ljochtevent!🌟

Laten we ons even voorstellen… Wij zijn Jory en Froukje van Sensalavie. We wonen in een paradijsje in Wijckel samen met onze 4 zoons, de paarden, kippen en katten. We hebben gekozen voor een holistische manier van leven, wat voor ons betekent dat we als gezin balans zoeken en hebben op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Daarnaast zien we onszelf als onderdeel van een groter geheel. Dit betekent dat we leven met respect voor mens, dier en natuur. We leven bewust en liefdevol, waarbij het ook behoorlijk mag knetteren! Voor ons is het belangrijk dat je als mens niets hoeft te doen dat tegen je werkelijke behoefte in gaat. Wij gaan ervanuit dat je je leven tenvolste mag leven met alles wat er op je pad komt.

 

Sensalavie staat voor ons voor bewustwording, zelfliefde en groei op allerlei gebieden. Het is de plek waar jij je eigen wijsheid opnieuw gaat ontdekken. Je gaat jezelf en jouw potentie op een dieper niveau begrijpen. En omarmen waarvoor je hier op aarde bent.

 

Deze ontdekkingsreis gaat via verschillende aanbod. Zo kun je ervoor kiezen om een ⚜️Reading van Froukje te krijgen of ⚜️zelfbewust-zijn met HumanDesign van Jory of je kunt ervoor kiezen een ⚜️Opstellingsdag van Jory en Froukje te beleven.


Daarnaast kun je als ultiem geschenk aan jezelf een jaar lang begeleid worden door ons met onze Inner Wisdom Journey. Dan krijg je alles in één met ook nog wekelijkse contactmomenten en Inzichtgesprekken.

 

Op het event van Ljocht 🌟 bieden we Human design cirkels(wat een zelfkennismaking met Human Design is in een groep)
en Infinity sessies aan( wat een combinatie is van opstellen en readen ineen). Zo kun je alvast proeven van de impact die Sensalavie op je leven kan hebben.

 

We kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten!💫


Liefs van Jory en Froukje