Workshop Familieopstellingen 

Jouw verbinding met de aarde 

We leven allemaal op de planeet Aarde. De aarde die ons voedt en een thuis geeft. Omdat de aarde ons eigen nest is, de plek waar we uit ontstaan zijn en waar we uiteindelijk ook weer naar terug gaan, mogen we ons ten diepste verbonden voelen met de aarde. De aarde wordt niet voor niets vaak als "moeder aarde” gezien. Als een moeder waar we uit voortkomen, waar we thuis zijn. Die ons geeft wat ze heeft. Die ons draagt en voedt. Waar we ons veilig en gedragen mogen voelen. 

 

Ben je thuis op de aarde? Ben je met beide voeten en benen verbonden met de aarde? Voel je haar stevigheid in je lijf? Of leef je nog (te) vaak vanuit je hoofd, je denken? En hoe zou het dan voelen als je echt thuis op de aarde zou kunnen zijn? 

 

En wat betekent die verbondenheid voor hoe we als mensen met de aarde omgaan? Hoe kunnen we gaan luisteren naar de boodschap die de aarde voor ons heeft? 

 

Tijdens het Ljocht Event op 13 juli 2024 in de Doarpstun van Snakkerburen geef ik een workshop Familieopstellingen over de “Verbinding met de Aarde”. Hoe ziet die verbinding eruit als we met een systemische bril kijken? Wat wil moeder aarde jou vertellen? En wat doet dat in jouw lijf? Hoe kun jij je steeds opnieuw verbinden met de aarde? 

 

We gaan tijdens de workshop werken in kleine groepjes waarin iedereen zijn eigen (kleine) opstelling gaat ervaren. Zodat je je meer thuis mag gaan voelen in je eigen lijf! 

 

Mijn naam is Jettie van der Ploeg. Ik breng door middel van opstellingenwerk mensen opnieuw in verbinding met hun verlangen en met hun ware zelf. Van daaruit is de weg open om opnieuw Ik werk vaak individueel, maar organiseer ook groepen op opstellingendagen, workshops en cirkels. 

 

Mijn praktijk is gevestigd in Wommels.

 

Jettie van der Ploeg 

Intuïtief Systemisch Coach 

Praktijk SieleLjocht 

Walperterwei 41B – Wommels 

06 13249132 

www.sieleljocht.nl