Workshop

Magie van de Maan

 

Hi there! 

 

Mijn naam is Adinda en ik ben spiritueel astroloog, tarotist en coach. Mijn missie is om je te helpen verbinden met jouw zielsessentie om vanuit daar te leven. Samen pellen we de laagjes van conditionering af om terug te komen bij jouw authentieke zelf. In deze workshop neem ik jullie mee in de magie van de maan. 

 

Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water. De maan is ook verantwoordelijk voor eb en vloed door haar aantrekkingskracht. Het is dan ook niet raar dat de maan invloed heeft op ons als mens. Er zijn verschillende maanfasen waar je mee kunt werken en 14 juli is het eerste kwartier in het teken Weegschaal. Tijdens de workshop besteden we hier aandacht aan en gaan we dieper in op de maan in de astrologie. Binnen de astrologie heeft de maan namelijk ook een specifieke betekenis. Ik geef uitleg over wat de maan betekent in jouw eigen geboortehoroscoop, maar ook hoe je kan werken met de huidige stand van de maan. Je kunt namelijk zien welke persoonlijke thema’s er aan bod komen, bijvoorbeeld tijdens een nieuwe of volle maan. 

 

Tot slot is er ruimte om met de kennis die je tijdens de workshop hebt opgedaan, te journalen over hoe je tijdens het eerste kwartier in Weegschaal de eerste stappen kunt zetten in het bereiken van jouw doel. Ik deel journal prompts uit die je handvaten kunnen geven. Je kunt alvast tijdens de nieuwe maan op 6 juli een doel voor jezelf te stellen. Het maakt niet uit over welk thema dit gaat! Als het maar persoonlijk is, vanuit je hart. Zorg dat het een haalbaar doel is, die niet te groot voelt om mee te werken. Is het doel te groot, verdeel het dan in subdoelen. Tijdens deze workshop  kunnen we dit doel gebruiken tijdens het journalen. Voor deze workshop raad ik aan om je geboortehoroscoop vast op te zoeken. Dit doe je door een account aan te maken via astro.com en daar jouw exacte geboortetijd, datum en plaats in te vullen. Geen idee hoe laat je bent geboren? Vraag de geboorteakte op via jouw gemeente. Neem jouw geboortehoroscoop mee naar de workshop, geprint of digitaal. 

 

Voor vragen mag je altijd mailen naar inner.indigoddess@gmail.com. 

 

I hope to see you there! 

 

"Connect with your inner goddes"

 

Liefs, 

 

Adinda