Persoonlijke afstemming 

 

Hi,

 

Mijn naam is Jesse, de trotse eigenaar van Praktijk BYJesse. In mijn praktijk in het hartje van Leeuwarden geef ik holistische therapie en coaching. Ik zet mijn vermogen tot helder voelen en waarnemen in om mij af te stemmen op jouw en jouw verhaal. Als je om wat voor reden dan ook vast bent gelopen help ik jou het 'hoe en waarom' inzichtelijk te maken. Zo komen we samen tot de kern van jouw gedachten, gevoelens, patronen en krachten. Op deze manier leer jij jezelf beter kennen en kun je meer in contact komen met jezelf!

 

Ik zie mijzelf als een spiritueel én nuchter persoon. Lekker met beide benen op de grond werken met al het moois wat de wereld van holisme en spiritualiteit te brengen heeft.

 

Tijdens het Ljocht event ben je van harte welkom voor een persoonlijke afstemming. In 20 minuten gaan wij samen kijken naar de kern van wie jij bent. Wat is jouw kracht, jouw essentie? En welke thema's mogen wellicht nog de aandacht krijgen?

 

Door me af te stemmen op jouw als persoon, maar ook op jouw geboortedatum, ontstaan er hele mooie inzichten. Ik zet numerologie en krachtdier-kaarten in tijdens de afstemming. Zo leer je jezelf nog wat beter kennen en mag er van alles ontstaan. 

 

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

 

Liefs,

Jesse

 

www.praktijkbyjesse.nl