1 op 1 sessie

Soevereiniteit 

 

Ik stel je de volgende vraag. 

 

Voel je je echt vrij in alle gebieden van je leven? 

Het antwoord is waarschijnlijk NEE. 

 

We leven in een wereld van autoriteit en regels en het lijkt misschien onmogelijk om hier vanaf te komen. Autonoom zijn is je geboorterecht en je bent het aan jezelf verplicht om het stuur in eigen handen te nemen. Dit betekent eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen op alle gebieden van je leven. Echt te voelen en te ervaren dat de autoriteit in jou zit en niet buiten jezelf ligt. Al van kinds af aan, stelde ik vragen. “Wie zijn de juiste mensen om naar te luisteren? Waarom is het zo belangrijk om naar ze te luisteren? Waarom kunnen we onze eigen beslissingen niet nemen”? 

 

Mensen bleven mij vertellen dat dit niet is hoe het leven werkt. En eigenlijk dat het beter zou zijn dat ik mijn mond zou houden. Ik heb altijd geweten dat er zoveel meer in het leven is, dan mij werd verteld. Ik voelde heel diep van binnen dat onze autoriteit niet buiten onszelf ligt (bij bijvoorbeeld een overheid of een andere autoriteit) maar binnenin jezelf ligt opgeslagen. Ik voel het tot in mijn diepste zijn, dat het mijn missie is om jou in staat te stellen om meer jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven en jouw unieke kwaliteiten te benadrukken en om je te inspireren om volledig autonoom te zijn, want het tijd is voor een revolutie. 

 

De wereld verandert snel en in de afgelopen jaren ben je waarschijnlijk uitgedaagd op meerdere gebieden van je leven. Misschien kwamen er zelfs angsten naar boven, zorgen over jouw financiële zekerheid, Je gezondheid en hoe de wereld na vandaag uit gaat zien. 

 

Het is mogelijk autonoom te worden op alle gebieden van je leven en dat begint met de juiste gedachte. Loskomen van oude patronen en geloven in je eigen autoriteit. In plaats van te vechten tegen externe systemen. Is het beter om een weg voorwaarts te vinden. 

 

Dus waar te beginnen. Het begint allemaal met bewustwording en hoe autonoom je je echt voelt. In een 30 minuten gratis gesprek, help ik je met wat je nodig hebt om vooruit te komen op jouw pad en hoe dit jou zou kunnen helpen. Het zou maar zo kunnen zijn dat je meer autonoom zou willen zijn op body, mind & spirit niveau. De betekenis hiervan is het opeisen van je innerlijke autoriteit. Weer eigenaar worden van je leven. Niet meer anderen de schuld geven en het loslaten van alle patronen van zelfoordeel of zelfkritiek. Ik ga je door mijn ogen laten kijken en mijn ervaringen met je delen over hoe je een meer autonoom leven kunt leiden en vooral je innerlijke autoriteit op kunt eisen door niet in angst te leven maar om verantwoordelijkheid te nemen door naar je innerlijke stem te luisteren. 

 

Ook zou zo kunnen zijn dat je begeleiding nodig hebt bij het meer onafhankelijk worden op het financiële vlak. Denk eens na over investeren in crypto valuta, edelmetalen, onroerend goed. Alles wat jou financieel onafhankelijk of vrij kan maken. Of een Plan B voor jouw woonvoorziening. Door het opzetten van een off-grid woning. Of op zijn minst een meer zelfredzame levensstijl met alternatieve stroomopwekking etc. 

 

Ga je met mij mee op deze reis? 

 

The Unified Revolution.