Workshop 

Stembevrijding 

 

Hier en nu, alleen jij kunt jouw hier en nu beleven en voelen. Of hij nu donker is of ‘ljocht’, blij of zwaarmoedig, opgetogen of verdrietig. Wat in jou leeft wil gezien en gehoord worden, wil gedeeld worden, onverbloemd, onopgepoetst in al haar puurheid. Jouw stem laten horen is daar een prachtige manier voor, zij kan jouw unieke lied van dit moment delen. Ze laat anderen horen wat jij voelt, in dit hier en nu. En zo ontstaat oprechte verbinding. 

 

‘There’s a scream inside that we all try to hide’ zingt Sia in haar nummer Bird set free. Het zinnetje raakte mij recht in mijn hart. Ik was klaar met mijn schreeuw in te houden, ze wou eruit. Door stembevrijding vond deze schreeuw de weg naar buiten en dat voelt elke keer opnieuw echt als een bevrijding. De vreugde die mij dat geeft wil ik graag delen met jou. Ben jij nieuwsgierig hoe jouw hier en nu klinkt? Kom je stem dan bevrijden tijdens de workshop stembevrijding, ik ben nieuwsgierig hoe ze klinkt! 

 

We zullen vanuit stevig geaard contact met ons lichaam klank geven aan wat er in ons leeft. Soms is dat hard en soms is het zacht, soms is het vrolijk en soms ook niet. Wat het ook is, het geeft ruimte om je stem te laten horen! 

 

Mijn naam is Geartsje en ik ben een stembevrijder. Zie ik jou tijdens de workshop stembevrijding op het holistische event Ljocht?