Klankschaal Healing

&

Urim-code stoel

 

Ik ben Matthijs Nicolai en ook dit jaar ben ik te vinden op Ljocht. Je kunt bij mij terecht voor een klankschaalhealing of een sessie in de energetische Urim-code stoel. 

 

Met de klankschaalhealing worden de chakrapunten en meridianen met elkaar uitgelijnd zodat ze weer in balans komen en worden deze punten geharmoniseerd. Vaak zijn het hele ontspannen sessies waarbij je heerlijk meegenomen wordt door de trillingen van de klankschaal. Doordat de chakrapunten weer met elkaar in balans komen kan het zijn dat er hierdoor blokkades worden opgeheven. Hier nemen we uiteraard de tijd voor 💫.

 

Met de energetische stoel, de Urim-code stoel, kunnen we bewust naar een blokkade of iets waar we in dit leven tegenaan lopen. De stoel heeft een hoge trilling waardoor er op een hele liefdevolle manier contact kan worden gemaakt op zielsniveau. Vanuit hier gaan we kijken naar waar de oorsprong van hetgeen we in dit leven tegenaan lopen ligt. Dit kunnen zowel fysieke of mentale klachten zijn, gevoelens of situaties die steeds weer voorkomen zijn. 

Mocht je nou wel benieuwd zijn naar de energetische stoel maar hoeft een healing niet? Je bent ook meer dan welkom om de stoel alleen te ervaren. 

 

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten bij Ljocht. 

 

Hartegroet Matthijs