Workshop 

A true nature Experience 

- met Durk

 

Als natuurcoach help ik jou je hart te volgen. Onderweg naar meer balans in je lijf en in je leven. Uit het hoofd en in de flow. Met een kunstenaars mindset breng ik je bij je eigen antwoorden en kracht.

De TRUE NATURE EXPERIENCE tijdens dit Ljocht Event is een kennismaking met natuurcoaching. Bij deze vorm van coachen wordt de natuur actief ingezet als tool in het proces van groei en ontwikkeling. Het gaat echter niet om worden, maar om zijn. Bewust ZIJN en ontdekken hoe veranderingen moeiteloos in gang kunnen worden gezet.

Door te verstillen en te vertragen. Door je af te stemmen op je lijf. Liefdevol en met humor. In de ruimte die zo ontstaat, leer je steeds meer te vertrouwen op je ware natuur.

In ieder van ons schuilt een aangeboren wijsheid. Onbewust weet je wat goed voor je is, welke weg je mag gaan, waarom dezelfde uitdagingen steeds terugkomen. Tijdens deze workshop verbind je je met de natuur en ontdek je welke antwoorden er voor je klaar liggen. Wat het leven je nu wil laten zien. Als ‘vanzelf’ en in je eigen tempo. Zo ervaar je ook heel direct het intuïtieve weten dat die schoonheid daarbuiten ook in jou zit. Down to earth. Weer of geen weer. Lekker naar buiten!

Tip: neem je lievelingsmens mee! We werken in tweetallen en mijn ervaring is dat deze activiteit heel verbindend werkt. Alle leeftijden zijn welkom. Alles is welkom. Alles is een.

With beauty before me,

May I walk

With beauty behind me,

May I walk

With beauty below me,

May I walk

With beauty all around me,

May I walk

Wandering on a trail of beauty,

Lively, I walk.

 

~Traditional Navajo Prayer

De aanmoediging om te ‘wandelen in schoonheid’ is afkomstig uit de indiaanse Navajo traditie. Het betekent in

contact zijn met het Universum en met Moeder Aarde. Het is in contact zijn met je puurheid, met je vuur en met je

ware natuur. In die schoonheid gaan staan en handelen, dat is de ware zin van wandelen in schoonheid.